Acasă Eveniment Slujbele de Înviere 2022, păzite de peste 150 de jandarmi, în Timiș

Slujbele de Înviere 2022, păzite de peste 150 de jandarmi, în Timiș

DISTRIBUIȚI

În perioada următoare, prilejuită de sfintele sărbători pascale, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș a dispus suplimentarea efectivelor prezente în toate locurile unde vor avea loc manifestări religioase și cultural artistice.

În acest context, ne vom concentra eforturile pentru a oferi cetățenilor din județul Timiș siguranță și confort pentru a parcurge această perioadă religioasă.

Peste 150 de jandarmi vor acționa la nivelul județului Timiș pentru asigurarea măsurilor de ordine publică ,în preajma lăcașurilor de cult, ca urmare a desfășurării slujbelor religioase cu ocazia sfintelor sărbători pascale.

Prin măsurile pe care le-am luat și pe care le vom lua, suntem pregătiți să intervenim în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor indiferent că se află într-o situație de risc sau într-o situație de urgență.

De asemenea, vom avea o prezență activă în zonele unde se organizează evenimente cultural-artistice cu ocazia rugilor bănățene.

Facem apel la toți cei care vor participa la toate aceste manifestări religioase și cultural-artistice, să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, să acorde o atenție deosebită copiilor, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială – să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-o acordați și suntem convinși că prin cooperare și dialog totul va funcționa așa cum trebuie. Vă mulțumesc foarte mult! Sărbători liniștite! – este mesajul Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, sâmbătă 23 aprilie.

 

 

Comentarii

comentarii