Acasă Eveniment Smithfield Ferme a inaugurat o fântână la şcoala din Maşloc

Smithfield Ferme a inaugurat o fântână la şcoala din Maşloc

DISTRIBUIȚI

masloc_Foto_1De Ziua Mondială a Apei
46 de elevi din ciclul gimnazial al şcolii din Maşloc, judeţul Timiş şi reprezentanţii Smithfield Ferme, împreună cu liderii locali ai comunităţii din Maşloc, au sărbătorit Ziua Mondială a Apei prin inaugurarea unei fântâni în curtea şcolii. Cu această ocazie, aici au fost plantaţi 25 de tei şi a fost curăţat parcului comunităţii. „Inaugurarea fântânii din curtea şcolii generale din Maşloc, a cărei proiectare şi execuţie aparţine Smithfield Ferme, va asigura copiilor apa potabilă în condiţii de accesibilitate şi igienă.

Acţiunea de la Maşloc este parte a strategiei noastre pe termen lung, de implicare a Smithfield Ferme în viaţa comunităţilor unde compania noastră îşi desfăşoară activitatea“, a declarat Bogdan Mihail, director general Smithfield Ferme. 10 voluntari din partea Smithfield Ferme împreună cu 46 de elevi au plantat şi 25 de tei de-a lungul gardului ce împrejmuieşte şcoala.

Tot la Maşloc, în cadrul iniţiativei naţionale „Lumea ta? Curată!“, reprezentanţii Smithfield Ferme şi elevii şcolii din Maşloc au curăţat toate deşeurile aflate pe o suprafaţă de 5.000 mp, parcul comunei. 100 de elevi au primit cartea educaţională care îi învaţă să păstreze curat mediul înconjurător.

Elevii participanţi la acţiunea iniţiată de Smithfield Ferme au primit diplome de participare şi cadouri constând în echipament „verde” pentru plantări şi acţiuni de curăţire a mediului înconjurător, dulciuri şi fructe. De asemenea, ei au participat la „Lecţia Deschisă” pe tema importanţei apei pentru o alimentaţie sănătoasă, susţinută de cabinetul de biologie al şcolii din Maşloc.
L.P.

Comentarii

comentarii