Acasă Actualitate Smithfield România continuă programul de educaţie pentru conştientizarea importanţei nutriţiei echilibrate

Smithfield România continuă programul de educaţie pentru conştientizarea importanţei nutriţiei echilibrate

1176
DISTRIBUIȚI

Smithfield România, în parteneriat cu Societatea Studenţilor ȋn Medicină din Timişoara, a invitat luni, 16 octombie, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Alimentaţiei”, elevii claselor a IV-a din Şcoala Gimnazială Sânmihaiu Român să participe la o lecţie-deschisă, denumită „Lecţia de sănătate alimentară”, ȋn care conceptele nutriţiei echilibrate au fost prezentate ȋntr-un mod creativ.

Sub deviza „Noi mâncăm sănătos”, elevii au fost ȋncântaţi să afle despre importanţa unei alimentații echilibrate (consumul de hrană, de apă şi importanţa exerciţiului fizic), să afle care este piramida alimentelor sau de ce este foarte important să cunoaştem proporţiile alimentelor recomandate consumului specific vârstei.

 „Pentru Smithfield România, promovarea unei alimentaţii sănătoase este o datorie de onoare pe care alegem să o manifestăm anual, prin transmiterea către elevii de vârstă şcolară a unor informaţii importante despre nutriţie echilibrată şi o viaţă sănătoasă. Ne dorim să contribuim la însușirea unor comportamente alimentare sănătoase ȋncă de la cele mai fragede vârste”, a declarat Cristina Bodea, Director sustenabilitate, Smithfield România.

Smithfield România a dezvoltat ȋn ultimii ani, ca parte a strategiei de sustenabilitate la nivel de grup, un nou program de responsabilitate socială, care are drept obiectiv conştientizarea importanţei unei alimentaţii echilibrate ȋn menţinerea unei stări de sănătate optime.

Comentarii

comentarii