Acasă Actualitate Soarele i-a scos pe timişoreni la iarbă verde

Soarele i-a scos pe timişoreni la iarbă verde

DISTRIBUIȚI

iarba_verdeUltimele zile au devenit din ce în ce mai călduroase. Timişorenii au simţit asta pe pielea lor şi nu i-a lăsat inima să stea acasă, la sfârşit de săptămână. Aşa că şi-au luat grătarele şi au ieşit la iarbă verde, pe lângă Timişoara. Ieri, locurile unde timişorenii ies de obicei la iarbă verde erau pline de lume. Plin de maşini parcate, şezlonguri, micii sfârâiau pe grătare, iar oamenii se bucurau de soarele de afară. Mai un joc cu mingea, mai o bere la umbra unui pom, o zi de duminică în aer liber. Şagul a şi Albina au fost luate cu asalt de către timişorenii dornici de iarbă verde şi aer curat. Drumul către Şag, care tranzitează locul unde timişorenii îşi aştern grătarele, era, ieri, îmbibat de miresme de mici şi ce se mai frige la un grătar la iarbă verde.
Vremea deosebit de caldă din ultima vreme i-a făcut pe locuitorii Timişoarei să uite pentru câteva ore de probleme, să iasă din blocurile de beton şi să evadeze în mijlocul naturii.
A fost o adevărată surpriză această încălzire bruscă a vremii, ţinând cont de faptul că tranziţia de la palton la tricou s-a făcut cât ai bate din palme.
Totuşi, după această mare surpriză, oamenii nu au rămas cu gura căscată, ci au început să facă ceva în acest sens.
Primul pas a fost acest sfârşit de săptămână, când au luat cu asalt locurile cu iarbă verde de la marginea oraşului. Iar acest obicei va continua până iarna îşi va arăta din nou colţii şi va aduce frigul. Acum, că au scăpat de frig, oamenii se pot bucura în voie de soare.
Şi o fac. Ieri, în zonele Şag şi Albina era un flux continuu de maşini, care veneau şi plecau de la grătare. Trebuia să te uiţi bine după un loc unde să-ţi aşterni pătura. Totuşi, până la urmă, au avut loc toţi şi s-au bucurat de vremea frumoasă. Oare ce va rămâne în urma acestui weekend la iarbă verde?

Comentarii

comentarii