Acasă Eveniment Șoc! BMW-ul care a căzut în Lacul Ghioroc a fost condus de...

Șoc! BMW-ul care a căzut în Lacul Ghioroc a fost condus de băiatul de 18 ani. Tânărul a fost arestat sub acuzația că le-a ucis pe Adelina și Laura

3496
DISTRIBUIȚI

Răsturnare de situaţie în cazul fetelor din judeţul Timiş, decedate în lac la Ghioroc: maşina a fost condusă de altcineva, iar fetele s-au înecat din cauza lipsei de experienţă a unui tânăr de 18 ani, care nu avea nici permis de conducere.

În seara zilei de 20 mai, un BMW înmatriculat în judeţul Timiş a ajuns în apele lacului de la Ghioroc. În autoturism se aflau patru persoane, doi băieţi şi două fete. Maşina a zburat pur şi simplu de drum direct în apă. Tinerii au reuşit să iasă din autoturism, dar fetele au rămas captive. Au intervenit imediat echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, cu scafandri şi după o jumătate de oră a fost scos BMW-ul din apă. Fetele, în vârstă de 26 şi 24 de ani erau inconştiente, iar medicii au executat minute în şir manevre de resuscitare. Cele două tinere au fost transportate la Spitalul Judeţean Arad, dar şansele de a fi readuse la viaţă au fost minime. Câteva ore mai târziu, medicii au declarat decesul. Atunci, băieţii fiind în stare de şoc nu au putut oferi prea multe amănunte. Însă, localnicii au spus că au văzut BMW-ul a făcând drifturi pe un drum de pământ, pe malul lacului Ghioroc. Cercetările au continuat. După 10 zile, băiatul de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore. „În baza probatoriului administrat, s- a stabilit că în noaptea de 20 mai, tânărul de 18 ani, din Orţişoara s-ar fi aflat la volanul autoturismului pe care l-ar fi condus şi al cărui control l-ar fi pierdut, răsturnându-se în lacul Ghioroc”, a declarat inspector principal de poliţie, Lorena Radu. Tânărul a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, urmând să fie prezentat magistraţilor arădeni cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii