Acasă Actualitate Șoc în rândul oamenilor de afaceri din Timișoara! A murit Lazlo Pacso,...

Șoc în rândul oamenilor de afaceri din Timișoara! A murit Lazlo Pacso, sufletul Business Day!

DISTRIBUIȚI

Șoc în rândul oamenilor de afaceri din Timișoara și din întreaga țară! Laszlo Pacso, sufletul Business Day, a trecut la cele veșnice! Laszlo a lucrat o vreme inclusiv la Fundația Pentru Voi.

Mesajele de condoleanțe către familie și  și de adio față de extraordinarul antreprenor Laszlo, manager de proiect la Business Day, curg neîncetat!

Bunul său prieten Călin Iepure: “Se spune că uneori Dumnezeu ne aduce îngeri care ne influențează viața. Ei iau chipul unor oameni, influențează mii de suflete și din păcate pleacă la cer prea repede!

Am ajuns cine sunt azi si datorita acestui OM fantastic, un mentor, care a avut 100% încredere în mine!

Dimineață în timp ce eram într-o conferință, am primit un mesaj de la soția lui spunându-mi că soțul ei iubit, Laszlo Pacso, nu mai este!

Cum adică NU MAI ESTE!?

Mintea mea refuza să creadă! Prin față mi se desfășurau sutele de momente pe care le-am petrecut împreună, sesiunile de mentorare din cadrul bizz.club Romania, oamenii frumoși pe care i-am cunoscut datorită lui!

Business Days este o mișcare care a influențat radical Romania! A fost misiunea lui #Laszlo prin care ne-a învățat sa facem networking intenționat, să ne sprijinim între noi și să dezvoltăm parteneriate durabile. Anul acesta a fost o ediție aniversara probabil pentru a ne aminti toate aceste lucruri!

Îi provoc pe toți speakerii, liderii și antreprenroii care au luat parte la această misiune să ne rugăm pentru SUFLETUL lui și să-i ducem misiunea mai departe! Drum lin spre cer!”.

Simona Baciu: “Pare ireal,Laszlo era un om cu suflet mare și bun,un vizionar și un căutător de viitor!A dăruit mereu prin programele lui care au schimbat lumea de business în România! Ne va lipsi la toți,spiritul lui,curajul și încrederea că poți inspiră și contribui! Drum bun spre stele!

Alina: “Nu-mi vine să cred….

Rămâi cu bine, Laszlo! Aici, printre noi, ai făcut lucruri minunate! Cu siguranță și în împărăția cerurilor, vei radia! 

Condoleanțe familiei și multă putere să depășiți acest moment greu!”

Gabriel Zelenin: “Ai plecat prea repede dintre noi, Laci! Un om atât de bun, de corect, de harnic, ai pus mereu atât de mult suflet în tot ce ai făcut! Oamenii care te-au cunoscut nu te vor uită niciodată!

Că un pescăruș celebru, ai dorit mereu să zbori tot mai sus…Și ai ajuns la stele…Vei începe o nouă călătorie, acolo unde ai plecat, suflet luminat! Dumnezeu să te aibă în grijă, prieten drag!”

Ștefan Cojocnean: “Astăzi a plecat dintre noi un prieten,  un vizionar care a fost alături de mine ori de câte ori l-am sunat. A fost un Om de afaceri și o Persoană altruistă care nu a uitat niciodată de unde a plecat.

De astăzi Business Days s-a mutat printre îngeri!

Laszlo Pacso, este o somitate care a avut viziunea și capacitatea de a face analize pragmatice și de creștere economică a fiecărei regiuni din România. Drum lin printre îngeri, dragă prietene!”.

Comentarii

comentarii