Acasă Actualitate Șoc și groază pe bv. Gheorghe Lazăr: Fritz și Horticultura

Șoc și groază pe bv. Gheorghe Lazăr: Fritz și Horticultura

DISTRIBUIȚI

Mesaj dramatic și sfâșietor tras de doi timișoreni: Alex Filipășan și Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei! ”Șoc și groază: Fritz și horticultura – spaima spațiilor verzi sau când grotescul a înlocuit (a câta oară?) frumosul, la Timișoara!”, trage un mare semnal de alarmă, Alex, pe facebook.

”Pe Gheorghe Lazăr, grădinarii orășenești au plantat, pe post de aliniament stradal, iarbă de pampas, un fel de tufa de preerie…!”, atenționează și Adrian Orza.

În continuare, Alex a explicat: ”Bulevardul Gheorghe Lazăr din Timișoara, 21.11.2022, dată la care toți trandafirii plantați de către administrația Robu, trandafiri care așa cum se vede (colaj stânga) și așa cum timișorenii știu prea bine, au înfrumusețat zona, au fost pur și simplu smulși din pămant și înlocuiți cu niște buruieni (colaj dreapta)!

Nu sunt de specialitate, or fi având un nume științific, dar cum să scoți trandafirii aceia frumoși și care miroseau atâta de plăcut, iar în locul lor să pui așa ceva??

Iată, acesta este modul în care Fritz înțelege să administreze Timișoara: tot ce-a făcut Robu trebuie distrus cu orice preț și acționează astfel nu doar din frustrare, ci și pentru că mâna de fanatici care exultă la orice face acest primar nociv pentru Timișoara trebuie satisfăcută cumva, iar soluția găsită de el pentru a-și satisface aplaudacii este această!

Privind cu tristețe în urmă la cei doi ani de administrație fritzistă ce s-au scurs și cu groază la acești ultimi doi ani cu Fritz la conducere, sunt sigur că toți cei care iubim Timișoara și ne pasă, deci majoritatea covârsitoare a timișorenilor, nu mai acceptăm că orașul nostru să fie condus de un individ incompetent, rău intenționat, mincinos, fals, manipulator, plin de sine și ghidat de ură și frustrare!

Timișoara nu moare și Timișoara nu se predă doar pentru că așa își dorește Fritz! Timișoara are dreptul să fie din nou măreață și mândră cum a fost până nu de mult, ba chiar mai mult decât atât și va fi incepând cu 2024, anul în care vom da de pământ (la urne, prin vot) cu acest primar ce se crede veșnic în fruntea Timișoarei pe care o distruge cu zâmbetul pe buze! #Robuvinoînapoi”, este mesajul lui Alex.

Adrian Orza, fostul viceprimar, șocat de situație

Tot despre această situație șocantă, Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, a scris pe facebook: ” Încălzirea globală produce din nou modificări în flora timișoreană, după extincția prematură a palmierilor. Pe Gheorghe Lazăr, grădinarii orășenești au plantat, pe post de aliniament stradal, iarbă de pampas, un fel de tufa de preerie, numai bună de decorat iazurile din curțile cu ștaif, unde se bălăcesc în apă colorații crapi koi. În imagine, rătăcit de prigoană de pe Corso și oripilat de nouă fântâna de ceramică, un porumbel încă se bucură de viață, până când, pe lanțul trofic, vor apărea și pumele prin luxuriantă vegetație de pe langă borduri. Dragilor, în parcuri, hai, mai merge, dar aliniament stradal? Magnolii, conifere, trandafiri…Nu mai dați cu nuci în perete!”

Comentarii

comentarii