Acasă Actualitate Societatea Medicilor de Familie din Timiş îi cheamă pe doctori la Timişoara

Societatea Medicilor de Familie din Timiş îi cheamă pe doctori la Timişoara

650
DISTRIBUIȚI

marti medicii familie -foot dr. claudia iftode SMF Timis 100 2649Societea Medicilor de Familie (STM) Timiş îi invită pe medicii de familie din Timişoara şi din judeţ, marţi, 17 iunie, de la ora 13.30, la Casa Adam Muller Guttenbrunn Timişoara.

“Vom dezbate Normele noului Contract Cadru. Fiecare doctor să se gândească la ceea ce ştie sigur că este nou şi să spună la colegi. Trebuie să raportăm toţi corect şi bine pentru a nu pierde din banii alocaţi.
Am reuşit să câştigăm oferta pentru Wonca EGPRN Spring Meeting la Timişoara, pentru luna mai 2015. De aceea vă rog mult de tot pe cei care doresc să se implice în completarea unor chestionare destul de uşoare pentru un studiu la EGPRN să se înscrie pe o listă şi joi, 19 iunie, la ora 15,00, să fie prezenţi la Sala de curs a Colegiul Medicilor Timişoara. Domnul profesor Lazăr Fulger şi dl. profesor Raica ne vor sprijini. Este o mare onoare pentru Timişoara, dar şi o mare răspundere şi avem nevoie de ajutorul vostru”, este mesajul către medicii de familie din Timiş al dr. Claudia Iftode, preşedintele SMF Timiş.

Comentarii

comentarii