Acasă Eveniment Șofer fără permis de conducere internaţional, prins cu 213 km/oră pe autostrada...

Șofer fără permis de conducere internaţional, prins cu 213 km/oră pe autostrada A1

DISTRIBUIȚI

Un şofer care rula cu maşina pe autostrada A1, între Deva şi Nădlac, cu 213 kilometri pe oră a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce 120 de zile. În plus, poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului, cetăţean ungar, un dosar penal deoarece nu avea un permis auto internaţional. 

”Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, în cadrul acţiunii ROADPOL, desfăşurată la nivel naţional, derulează mai multe acţiuni de monitorizare a vitezei de deplasare pe autostradă. În cadrul activităţilor, în ziua de 19 aprilie a.c., a fost depistat pe A1, la km. 573, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, cetăţean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km./h., pe o porţiune de drum unde viteza maximă este limitată la 100 km./h.”, a transmis IPJ Timiş, joi.

Bărbatul a fost amendat cu 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

”Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză deţine permis de conducere emis de autorităţile S.U.A., neavând un permis de conducere internaţional, conform reglementărilor în vigoare. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 alin. 2 Cod Penal”, a precizat IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii