Acasă Administraţie Șoferii care au ieșit cu roțile murdare pe străzile din Timișoara, amendați,...

Șoferii care au ieșit cu roțile murdare pe străzile din Timișoara, amendați, încă o dată, de polițiștii locali

507
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au continuat și în ultimele zile să depisteze persoanele care au ieșit cu roțile pline de noroi pe drumurile publice din Timișoara. Recent, zece șoferi, majoritatea venind de pe șantiere,au primit amenzi de 500 sau 1.500 de lei, în zone precum bulevardul Liviu Rebreanu, Calea Buziașului, Sf. Gheorghe, Mangalia și Eroii de la Tisa.

Poliția Locală atrage atenția: „Sancțiunile pentru persoanele fizice sunt de la 500 până la 1.000 lei, iar la persoanele juridice de la 1.500 la 2.500 lei fiecare, conform HCL 371/2007”.

Măsura pe care trebuie să o ia cetățenii când ies pe drumurile publice din Timișoara, după activități de încărcare-descărcare, este asigurarea unei rampe de spălare sau de curățare a roților autovehiculelor, conform hotărârii de Consiliu Local menționate.

Cei care nu își curăță roțile, amintesc reprezentanții Poliției Locale Timișoara, prin noroiul depus pe carosabil, duc la formarea prafului care produce poluarea mediului înconjurător. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, asigură tot aceștia.

Comentarii

comentarii