Acasă Stiri recomandate Soţia deputatului Alin Popoviciu şi-a tras o sală de aerobic, cu o...

Soţia deputatului Alin Popoviciu şi-a tras o sală de aerobic, cu o chirie simbolică

DISTRIBUIȚI

Sala se află în subsolul celei mai moderne şcoli din Timişoara

Alin Popoviciu, deputat PD-L Timiş, se laudă, ori de câte ori are ocazia, că nu face afaceri cu Statul Român. Cu toate acestea s-a demonstrat că a închiriat fosta Agenţie de bilete CFR, situată chiar în centul oraşului Timişoara, pentru nici un euro pentru un metru pătrat. Soţia aceluiaşi deputat are închiriat un spaţiu la subsolul Şcolii Generale 30 din Timişoara, pentru care plăteşte o chirie lunară de doar 1.800 lei, cam cât valorează chiria unui apartament cu 3 camere în Timişoara.

Alin Popoviciu a ţinut să precizeze că nu se amestecă în afacerile soţiei: "Dacă nu ştiaţi, soţia mea a închiriat un spaţiu la subsolul unei şcoli, care arăta groaznic. Vi se pare mică această chirie, dat fiind faptul că acest spaţiu este la subsolul unei şcoli? Acolo au fost făcute multe modernizări, pentru ca acel spaţiu să fie transformat într-o sală de aerobic", spune Popoviciu. Cu toate acestea, dorim să-i amintim domnului Popoviciu (că, poate, acesta nu ştie) că Şcoala Generală 30 din Timişoara este cea mai nouă şi cea mai modernă şcoală din oraş, fiind şi ultima unitate de învăţământ construită după revoluţie, la noi în oraş.

 

Halasz Fererenc: "Este o chirie corectă"

Inspectorul şcolar adjunct al ISJ Timiş, Halasz Fererenc, spune că, în urmă cu câţiva ani, a avut loc o licitaţie pentru spaţiul în care se află sala de aerobic a nevestei deputatului Popoviciu. " Pentru spaţiul care se află la subsolul Şcolii Generale 30 a avut loc o licitaţie, iar chiria stabilită pentru o lună a fost de 1.800 lei. Ţin să precizez că nouă ni se pare un preţ corect", spune Halasz Fererenc. Sala de aerobic a nevestei deputatului Alin Popoviciu este una dintre cele mai moderne săli de aerobic din Timişoara şi are cei mai de seamă clienţi de la noi din oraş. Cu toate acestea, Şcoala Generală 30 încasează doar 1.800 lei lunar pentru spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea  firma soţiei lui Popoviciu. Mihaela Şora, director adjunct al Şcolii Generale 30 din Timişoara, spune că acesta a fost avantajos din punctul de vedere al şcolii, pentru simplul fapt că elevele acestei unităţi de învăţământ beneficiează de anumite reduceri la sala de aerobic. "Elevii, dar şi profesorii şcolii noastre beneficiază de anumite reduceri la această sală de aerobic. Contractul, într-adevăr, este mai mic, pentru că atât şcoala, cât şi cei care au cele două săli de fitnes, respectiv aerobic, au investit bani la subsolul şcolii, iar chiria este mai mică, până ce aceşti doi patroni îşi recuperează banii", spune Mihaela Şora.

Comentarii

comentarii