Acasă Actualitate Solidaritate creștină în Mitropolia Banatului pentru sinistrații din Alba: bani și 5,5...

Solidaritate creștină în Mitropolia Banatului pentru sinistrații din Alba: bani și 5,5 tone de cereale și făină

334
DISTRIBUIȚI

Solidaritate creștină în Mitropolia Banatului pentru sinistrații din Alba! Astfel, părintele Goguț Iancu Ioan Ciprian, de la parohia Iecea Mare, din județul Timiș, a făcut un apel către  credincioși pentru sprijinirea celor năpăstuiți de urgia naturii care s-a abătut asupra localității Ocoliș din județul Alba, prin inundațiile care au afectat grav localitate.

În această acțiune de solidaritate creștină s-au implicat activ și primarul localității Iecea Mare, Tomulea Ștefan Liviu, dar și alți credincioși, care au pus la dispoziție mijloace auto pentru transportul bunurilor.

Astfel, a fost dăruită persoanelor afectate cantitatea de 5,5 tone cereale și făină, cât și o sumă de bani provenită din colecta efectuată de părintele Dinu Bîzgan de la parohia Iecea Mică, acestea fiind împărțite localnicilor de către părintele paroh al parohiei Ocoliș. ”Sămânța cuvântului Evangheliei din Duminica a șasea după Rusalii, care ne îndeamnă să ne rugăm și să sprijinim aproapele nostru aflat în suferință și-a găsit loc în inimile credincioșilor parohiilor amintite, de unde a răsădit în această faptă bună”, este mesajul Mitropoliei Banatului Timișoara.

Gh. MIRON

Comentarii

comentarii