Acasă Actualitate Solidaritate creștină în prima zi a Postului Paștelui la Timișoara

Solidaritate creștină în prima zi a Postului Paștelui la Timișoara

277
DISTRIBUIȚI

Parohia Timișoara-Iosefin și Fundația „Preot Ioan Olariu” s-au alăturat eforturilor unor oameni de suflet pentru a ajuta o mamă singură cu șapte copii și a facilita amenajarea unei locuințe.

Astfel, parohia și fundația au donat suma de 15.000 lei, necesară cumpărării terenului pe care a fost amplasat un container – locuință.

Pentru asigurarea altor lucrări de amenajare și dotare, la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea Fundației „Preot Ioan Olariu” a mai aprobat acestei familii suma de 3000 lei .

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, fundația și parohia au primit solicitarea Spitalului „Casa Austria” de a veni în ajutorul pacienților internați acolo, care au nevoie urgentă de anumite componente medicale și obiecte pentru igiena personală. Ca și altădată, parohia și fundația au intervenit rapid și au rezolvat solicitarea adresată, chiar în prima zi a Postului Sfintelor Paști, 15 martie.

”Ceea ce constatăm, însă, este faptul că, în ultimul timp, solicitările de ajutor primite din partea unor persoane sau instituții medicale ori social – filantropice s-au înmulțit. De aceea, implicarea cât mai multor credincioși și oameni de bine în susținerea activităților social – caritative este binevenită, mai ales în această perioadă de pregătire prin post și rugăciune, pentru a întâmpina cu vrednicie sărbătoarea Învierii  Domnului .

Dragostea, mila și ajutorul nostru pentru cei săraci ori suferinzi sunt răsplătite de Domnul nostru Iisus Hristos, care spunea: „ Veniți, binecuvântații Tatălui Meu moșteniți Împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii” ( Matei 25, 34 )”, atenționează Parohia Timișoara-Iosefin și Fundația „Preot Ioan Olariu”.

 

Comentarii

comentarii