Acasă Economic Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial din Timiș

Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial din Timiș

531
DISTRIBUIȚI

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Banca Transilvania, alături de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează seminarul de informare
“ Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“.
 
În cadrul evenimentului vom prezența soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admiși în Programul Start-Up Nation 2018-2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

”În plus, vă invităm să participați la un seminar în care veți află și alte informații despre soluţiile de finanţare şi de garantare pentru: Investiții și dezvoltarea afaceril, creșterea calității vieții (Programul Investește în ține, Programul Prima mașînă și Programul Prima Casă), produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor”, este mesajul organizatorilor.

Printre invitaţi se vor afla reprezentanţi ai Băncii Transilvania, ai autorităților publice locale, antreprenori.

Participarea este gratuită pe bază de invitație. Seminarul va avea loc la Timișoara, în dată de 20 august 2019, ora 11.00,  Centrul Regional de Afaceri (B-dul Eroilor de la Tisa, nr.22), sala Nera 2.

Comentarii

comentarii