Acasă Actualitate Sondaj tendențios al primarului Nicolae Robu pe tema ACS / ASU Poli

Sondaj tendențios al primarului Nicolae Robu pe tema ACS / ASU Poli

1193
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu nu renunţă la ideile fixe pe care le are despre fotbalul timişorean. Vrea să aibă “echipa mea” alb-violetă în prima ligă. Întrucât pe prima a îngropat-o deja în liga secundă, acum lansează, tot pe facebook, aşa-zisă consultare pe această temă:

“Timişoara are 3 echipe de fotbal in Liga 2. Una dintre ele -ACS Poli- este a comunităţii, reprezentată juridic de Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi Universitatea Politehnica -3 instituţii publice-, ceea ce, presupun eu, transferă asupra sa anumite restricţii ce ţin de gestiunea patrimoniului public, fie el public şi doar indirect. Presupunând că, totuşi, în condiţiile date, din punct de vedere juridic, intrarea ei într-un proces de fuziune n-ar reprezenta o probemă, dv ce părere aveţi?

  1. Fan ACS vreau fuziune cu ASU
  2. Fan ASU vreau fuziune cu ACS!”, sunt întrebările sondajului lansat de Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a anunțat în urmă cu câteva zile că ACS Poli merge mai departe. Robu a spus că s-a întâlnit cu 10 oameni de afaceri din Timișoara, că a mai avut discuții anterioare cu alți 3, respectiv ulterioare cu 7, toți cei 20 fiind dispuși să susțină în continuare echipa, dacă se găsesc și alți finanțatori. Nu este nici o surpriză de majoritatea celor 20 de oameni de afaceri au sau au avut contracte cu Primăria Timișoara.

Propunea primarului a dus la un val de proteste pe rețeaua de socializare. Adevărații suporteri ai echipei Poli Timișoara, acum susținători ai ASU, resping echipa primarului, ACS. Ei consideră că fosta echipă ACS Recaș, transformată de Nicolae Robu în propria sa jucărie, nu reprezintă Timișoara.

Au fost postate zeci de masaje în care primarului i s-a atras atenția că din sondajul său lipsește varianta „NU”, respectiv ”nu dorim nici o fuziune”.

Comentarii

comentarii