Acasă Actualitate Sondajele utopice ale domnului Nicolae Robu

Sondajele utopice ale domnului Nicolae Robu

572
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu este prevăzător şi anticipează că nici în anul 2019 primăria nu va avea destui bani pentru a face faţă nevoilor Timişoarei. Edilul naunţă deja că vor fi problem financiare din cauza guvernului. El a lansat cel de-al 49-lea sondaj pe facebook cu o întrebare ce are un răspuns imposibil de realizat: banii colectaţi de la timişoreni să rămână aici. Cu toată bunăcredinţa sa, domnul primar nu înţelege că aşa ceva nu e legal, e o utopie şi deci, batem apa în piuă.

“Acum circa o lună, la o întâlnire de lucru cu Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, când eu am ridicat problema puținătății veniturilor locale în condițiile necreșterii cotei părți (43%) ce revine municipalităților din impozitul pe venit, dl Ministru a afirmat că din 2019 această cotă va deveni 100%. Acum ni se spune că această cotă va rămâne 43%. Noi nu vrem 100%, dar vrem 70%, nu 43%! Sunteți de acord să veniți la un mare miting pt ca banii noștri să rămână la noi?

94% Da, vreau miting pt 70%

6% Nu, sunt mulțumit cu 43%”, spune Nicolae Robu.

Desigur, toţi timişorenii şi timişenii îşi doresc acest lucru, pentru că nu ne alegem cu mai nimic din ceea ce colectăm noi, ca al doilea cel mai mare contributor la bugetul naţional. Dar nu se poate, nu permite legea.

O timişoreancă i-a dat un răspuns correct: “Coca Feher Dar un sondaj cu întrebarea ” Vă place mizeria de acum, din oraşul Timişoara?”- pe când ?”.

Comentarii

comentarii