Acasă Promo Sorin Drăgoi a avut un singur vot la alegerile LPF. Al său

Sorin Drăgoi a avut un singur vot la alegerile LPF. Al său

2071
DISTRIBUIȚI

Sorin Drăgoi, președintele ACS Poli Timișoara a pierdut cu 13-1 alegerile pentru președinția LPF. El a fost singurul care s-a votat.

La şedinţa Adunării Generale de luni au avut drept de vot reprezentanţii celor 14 cluburi din Liga I. Au fost alegerile cu cel mai mic număr de votanţi din istoria Ligii Profesioniste de Fotbal, deoarece o dată cu scăderea numărului de echipe din Liga I la 14 s-a micşorat automat şi numărul cluburilor din cadrul LPF.

Gino Iorgulescu (61 de ani) a fost ales pentru prima oară preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, faţă de cele 7 primite de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir.

Preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi, a declarat că votul s-a schimbat duminică seară, după ce în presă a apărut o declaraţie a liderului PSD, Liviu Dragnea.

“E greu când candidezi cu cineva preferat să reuşeşti să schimbi mentalitatea şi să faci ceva pentru fotbalul românesc. A fost un vot deschis, nu a fost jenant. Era jenant dacă nu participam. Şi la 5-0 nu retragi echipa de pe teren, joci în continuare. Sunt mai supărat pentru Poli decât pentru votul de azi. Eu am încerca să fac în aşa fel încât lucrurile să se schimbe, să fie un nou început pentru fotbalul românesc, nu am reuit să conving cluburile, sper ca peste 4-5 ani când ne întâlnim să fie un fotbal mai bun. Sunt convins că votul s-a schimbat aseară. Dezamăgit sunt de situaţia fotbalului românesc, nu de voturile pe care le-am primit sau nu le-am primit. Rămâne să stabiliţi dumneavoastră dacă se votează politic sau nu, eu am simţit că oamenii au votat pentru lucruri mai bune în fotbal şi le respect opţiunea”, a declarat Drăgoi, după Adunarea Generală de alegeri.

El face referire la o declaraţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, acordată Gazetei Sporturilor, în care s-a arătat deranjat de faptul că numele său este asociat cu cel al lui Drăgoi.

“Am fost coleg de facultate cu Drăgoi, dar de atunci nu cred că l-am mai văzut de două, trei ori. Şi atunci cred că a fost o întâmplare. Am văzut declaraţiile lui şi am fost deranjat că-şi asociază candidatura la Ligă cu numele meu. O spun clar: nu îl susţin pe Sorin Drăgoi! Chiar am fost deranjat că numele meu a apărut în declaraţiile sale în ultima perioadă. Nu vreau să mă implic absolut deloc. Eu nu cred că politicul poate decide cine să câştige alegerile la ligă sau la federaţie. Nu cred! Şi nu cred că e sănătos să se întâmple asta. Am o relaţie veche cu Gino, dar asta nu înseamnă că eu îl ajut să câştige alegerile. Am un preferat, dar să câştige cine merită”, a declarat Dragnea, pentru gsp.ro.

Comentarii

comentarii