Acasă Politica Sorin Drăgoi, un liberal pe placul lui Nicolae Robu

Sorin Drăgoi, un liberal pe placul lui Nicolae Robu

1414
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, e fascinat de organizaţia liberalilor din comuna Dumbrăviţa, condusă interimar de fostul city-manager al Timişoarei, Sorin Drăgoi, bun amic al lui Robu.

Înainte de a pleca în vacanţa din Jamaica, Nicolae Robu a fost invitat de liberalii dumbrăviţeni la o şedinţă de partid mai mult informală, ca de sărbători. În urma întâlnirii amicale, Robu se laudă că a avut „mână bună” când l-a numit pe Drăgoi interimar.

„M-am bucurat să văd că schimbările pe care le-am făcut acolo, numirea lui Sorin Drăgoi ca preşedinte interimar de filială şi desemnarea lui ca şi candidat la funcţia de primar al comunei Dumbrăviţa, pentru alegerile din 2020, a produs şi schimbări importante în bine la nivelul organizaţiei, a fost lume multă prezentă, mai multă decât altădată. O schimbare bună pentru succesul alegerilor din 2020, dar şi pentru europarlamentarele din 2019. Ei ştiu că vor avea mult de muncit pentru asta, dar am văzut că sunt foarte în temă cu problemele cetăţenilor din Dumbrăviţa, iar după sărbători vor avea acţiuni concrete prin care să-şi aducă aportul la rezolvarea lor”, spune Nicola Robu.

Şi, pentru că a terminat proiectele pentru Timişoara, Nicolae Robu se va extinde în colaborare şi viziune şi peste comuna Dumbrăviţa.

„Vom încerca şi împreună să facem lucruri bune pentru cetăţenii din Dumbrăviţa, în cadrul colaborării (administrative, n.r.) dintre Timişoara şi Dumbrăviţa”, a explicat Robu.

 

Comentarii

comentarii