Acasă Administraţie Sorin Grindeanu a cerut debirocratizarea sistemului pentru a fi accesate 1,6 miliarde...

Sorin Grindeanu a cerut debirocratizarea sistemului pentru a fi accesate 1,6 miliarde de euro pentru agricultură de la UE, în 2017

801
DISTRIBUIȚI

grindeanu a cerut fara birocratiePentru a ajunge la ţinta propusă pe 2017 de 1,6 miliarde euro fonduri UE absorbite pentru dezvoltare rurală, prim-ministrul Sorin Grindeanu i-a recomandat ministrului Petre Daea să debirocratizeze cât mai mult şi să simplifice procedurile de acces la proiecte.

Întâlnirea dintre Petre Daea și Sorin Grindeanu a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale la sfârșitul săptămânii trecute. Un alt scop al vizitei a fost acela de a afla care este stadiul acordării plăţilor directe către fermieri. De asemenea, discuţiile au vizat şi implementarea Programului de sprijin pentru tomatele cultivate în sere sau solarii, a Sistemului Naţional Antigrindină, precum şi ţintele propuse pentru anul 2017 în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

 

Comentarii

comentarii