Acasă Actualitate Sorin Grindeanu: ”Am convingerea că Alfred Simonis va fi un foarte bun...

Sorin Grindeanu: ”Am convingerea că Alfred Simonis va fi un foarte bun preşedinte de Consiliu Judeţean şi Călin Dobra un foarte bun primar de Lugoj”

DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, care a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD la alegerile locale din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a afirmat, în spirit de glumă, că îl cam vor plecat colegii săi din organizaţia PSD Timiş, dar că nu va pleca din această filială, indiferent de funcţiile politice de la nivel naţional, care sunt trecătoare. 

Grindeanu a declarat că între Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la CJ Timiş, şi Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj, a fost întotdeauna o concurenţă în partid.

”Alfred Simonis şi Călin Dobra au fost doi oameni care au fost alături de mine, indiferent de traseul pe care l-am avut, mi-au fost loiali. Şi am convingerea că vor fi – Călin un foarte bun primar de Lugoj şi Freddy (Alfred Simonis – n.r.) un foarte bun preşedinte de Consiliu Judeţean. Să ştiţi că toată această concurenţă constructivă pe care ei doi au avut-o în aceşti ani a fost benefică pentru organizaţia noastră”, a susţinut Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD a adăugat, în spirit de glumă, că îl vor plecat din organizaţia PSD Timiş colegii săi, dar a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

”Aţi văzut că am fost prezentat ca mare lider naţional. Mă cam vor plecat din organizaţia Timiş colegii, dar eu sunt membru la Timiş şi nu o să îmi pierd această calitate de membru PSD Timiş pentru că eu cred că e cea mai importantă, dincolo de funcţiile celelalte, care ştiu pe propria piele cât de trecătoare sunt”, a adăugat Grindeanu.

 

Comentarii

comentarii