Acasă Politica Sorin Grindeanu: ”Avem un primar al Timişoarei pus sub acuzare în două...

Sorin Grindeanu: ”Avem un primar al Timişoarei pus sub acuzare în două dosare”

1997
DISTRIBUIȚI

Fostul prim ministru al României, Sorin Grindeanu, a lansat vineri un atac dur la adresa primarului Nicolae Robu, după ce acesta a fost pus sub acuzare de DNA, în dosarul privind anveloparea blocurilor din Timişoara, cu bani europeni.

“Domnul Nicolae Robu, la ultimul mandat de primar al Timişoarei, după vizita la DNA, ne ţine lecţii de supravieţuire. Lipsite de decenţă şi etică, dar atât de potrivite domniei sale! Când eşti acuzat de DNA de mai multe infracţiuni şi eşti urmărit penal, zici că e manipulare şi intoxicare. Când eşti suspectat de abuz în serviciu, fals şi ce-o mai fi, arunci toată vina pe angajaţii primăriei. Tu, ca mare şef, nu ştii nimic, nici gura nu-ţi miroase. Pe scurt, omul zice că nu ştie absolut nimic despre dosarul anvelopării blocurilor!!!

De azi, însă, avem un primar al Timişoarei pus sub acuzare în două dosare, ceea ce nu înseamnă că e vinovat, dar asupra lui planează o sumedenie de suspiciuni! Poate aşa se explică şi de ce nu a vrut să se alăture demersului USR, fără penali în funcţii publice!”, spune Sorin Grindeanu.

Comentarii

comentarii