Acasă Politica Sorin Grindeanu revine în PSD Timiş şi vrea funcţia de preşedinte executiv...

Sorin Grindeanu revine în PSD Timiş şi vrea funcţia de preşedinte executiv al partidului: Trebuie să redevenim principala forță politică

1557
DISTRIBUIȚI

Aşteptarea a luat sfârşit şi Sorin Grindeanu şi-a reluat (în sfârşit) locul în cadrul Partidului Social Democrat. Fost şef al filialei Timiş şi premier al României, el a primit, sâmbătă, în unanimitate, susținerea Comitetului Executiv Județean al PSD Timiș pentru candidatura la alegerile naționale ale PSD. El îşi propune să obţină funcţia de preşedinte executiv al partidului, alături de echipa lui Marcel Ciolacu.

De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată, pentru că locul lui a fost întotdeauna lângă oamenii din PSD Timiș, colegii, prietenii, susținătorii lui, cei lângă care s-a format ca politician și ca lider, cei lângă care a devenit premierul României și un social-democrat respectat și apreciat, au anunţat cei de la PSD Timiş.

În ceea ce îl priveşte, Grindeanu a spus, cu umor, că nu putea rata o campanie electorală, aşa cum a fost în ultimii 20 de ani. PSD trebuie să redevină principala forţă politică.

„Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani și tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câștigătoare de la PSD Timiș. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra și în Voichița Lăzureanu, care știu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât și în toți ceilalți candidați. Trebuie să redevenim principala forță politică și vă anunț acum că voi candida pentru funcția de președinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, le-a transmis astăzi Sorin Grindeanu celor prezenți la întâlnirea online. Un mesaj de unitate, de încredere, de forță, încheiat cu cuvintele ”Hai să câștigăm! Multumesc pentru sprijin!”, a spus Sorin Grindeanu, după confirmearea de susţinere, primită de la colegii săi.

”Este prima dată când cineva din Timiș candidează cu șanse clare la o funcție atât de importantă la nivel național. Prin Sorin avem certitudinea că Bucureștiul va înțelege că în Banat și Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul și să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi așa”, a subliniat Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Actualul lider al social-democraţilor din Camera Deputaţilor mai menţionează că „Reintrarea în bătălia politică a lui Sorin Grindeanu este semnul clar că PSD Timiș vine cu ”artileria grea” în aceste alegeri locale. Este felul nostru de a le arăta oamenilor din Timiș că abordăm cu seriozitate acest scrutin și că vom munci cu toată seriozitatea să câștigăm”.

Comentarii

comentarii