Acasă Cultura Sorin Nicodim, ”argintul viu” al Timișoarei culturale, la 70 de ani, a...

Sorin Nicodim, ”argintul viu” al Timișoarei culturale, la 70 de ani, a deschis o nouă expoziție provocatoare

389
DISTRIBUIȚI

Toate drumurile bănățenilor trebuie să se îndrepte, la sfârșitului anului 2021, către provocatoarea expoziţie a maestrului, Sorin Nicodim, ”argintul viu al Timișoarei culturale” găzduită de galeria Park a Uniunii Artiștilor Plastici.

Maestru Nicodim aduce pe simeze o selecţie de lucrări realizate în ultimul deceniu, în tehnicile preferate ale artistului: pastelul şi tehnica mixtă.

Având un parcurs artistic impresionant, apreciat atât de critica de specialitate cât şi de publicul larg, distins cu numeroase premii, naţionale şi internaţionale, maestrul Sorin Nicodim sărbătoreşte frumoasa vârstă de 70 de ani.

Programul de vizitare este, de luni până vineri între orele 9:00-12:00 şi 14:00-17:00, strada George Enescu, nr. 1, Timisoara.

Robert Șerban a spus cu acest prilej: ”E ziua argintului viu al Timișoarei culturale, un om și un artist minunat, pe care l-am îndrăgit de când l-am cunoscut și de care sunt atașat: Sorin Nicodim. La galeria Park, din Timișoara, Sorin are o expoziție ce e musai de văzut, dedicată unchiului său, Ion Nicodim, care a fost deschisă cu puțin timp în urmă. Sorin, îți doresc sănătate, inspirație, seninătate, umor și să bați suta! La mulți ani!”

 

Comentarii

comentarii