Acasă Actualitate Șosele aglomerate în perioada concediilor. Cum puteți evita traficul intens de pe...

Șosele aglomerate în perioada concediilor. Cum puteți evita traficul intens de pe drumul Timișoara-Deva

1151
DISTRIBUIȚI

Pentru a evita aglomerația de pe drumul Timișoara-Deva, foarte mare în aceste zile de vară, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara îndeamnă șoferii care circulă pe traseul Timișoara – Deva să folosească următoarele rute alternative:

– Timișoara – A1 (coborârea prin nod rutier Topolovățu Mare sau nod rutier Dumbrava/Traian Vuia) – Lugoj – Caransebeș – Hațeg – Simeria – A1.

– Timișoara – Arad – Lipova – Săvârșin – Deva – A1.

Rutele ocolitoare pot fi folosite pentru a evita aglomerația de pe sectorul DN 68A Margina – Ilia, sector pe care se desfășoară, în perioada următoare, lucrări de reparații în regie proprie.

Și pe autostradă au loc lucrări dereparații. Pe autostrada A1, Lugoj – Deva Lotul 1, km 441+100 – km 474+800, Calea 2, sensul Nădlac-Deva) între nodurile rutiere Dumbrava – Topolovățu Mare, respectiv autostrada A6, Calea 1 Balinț – Lugoj), antreprenorul execută lucrări de reparații și întreținere în perioada de garanție. Bretelele de urcare pe autostrada A6, în nodul Balinț, pe direcția de mers spre Lugoj, sunt închise. Șoferii care circulă pe A1 sensul Nădlac – Lugoj vor coborî de pe A1 la nodul rutier Topolovățu Mare sau la nodul Dumbrava, iar cei care circulă pe ruta Deva – Lugoj pot coborî de pe autostrada A1 pe la nodurile Dumbrava sau Topolovățu Mare. Circulația pe A6 între Lugoj și nodul rutier Balinț (A1) se desfășoară în condiții normale.

În luna august nu vor fi instituite restricții de circulație pe autostrada A1.

Comentarii

comentarii