Acasă Eveniment Soția lui Ioan Crișan, milionarul ucis în explozia de la Arad, i-a...

Soția lui Ioan Crișan, milionarul ucis în explozia de la Arad, i-a interzis presupusei amante să participe la înmormântarea afaceristului

1345
DISTRIBUIȚI

Amanta milionarului asasinat la Arad are interzis la funeralii. Două firme de securitate se vor ocupa de înmormântare.

Amanta milionarului asasinat pare să fie elementul-cheie din anchetă. Indiciu cu indiciu, anchetatorii încearcă să deslușească crima de la Arad. Până acum, se conturează ipoteza unei execuții planificate în detaliu, dar încă nu se ştie mobilul,

Între timp, după ce toată telenovela a fost făcută publică, crește tensiunea între familia și amanta omului de afaceri asasinat.  În cursul acestei săptămânii, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi luat de la morgă, iar familia afaceristului ar fi angajat deja două firme de securitate, tocmai ca presupusa amantă să nu vină la înmormântare.

Soția lui Ioan Crișan i-ar fi interzis femeii să participe la eveniment. Ioan Crișan va fi, cel mai probabil, dus la capelă, iar mai apoi la Cimitirul Pomenirea din Arad, acolo unde își va dormi somnul de veci alături de părinții săi.

Totodată, la trei zile de la tragedie, când fiica lui Ioan Crișan a mers la fermă, presupusa amantă a bărbatului ar fi luat-o la rost și ar fi întrebat-o ce caută acolo. Camerele de supraveghere de la ferma, ca şi cele de la locuinţa milionarului, nu funcționau de mai bine de o lună.

În continuare există foarte multe întrebări în cazul crimei de la Arad. Potrivit ultimelor informații, nici camerele de supraveghere de la ferma afaceristului nu ar mai fi funcționat, de mai bine de o lună.

Anchetatorii nu au reușit să afle care sunt persoanele ce l-au vizitat pe afacerist în ultima perioadă, dar se pare că au un cerc de suspecţi. Reamintim că nu funcționau nici camerele de supraveghere ce bat în parcarea blocului unde locuia Ioan Crișan.

Amanta milionarului asasinat pare a fi persoana care deține cele mai multe informații, susține România Tv. Potrivit sursei citate, presupusa amantă a omului de afaceri este consilier local în Iratoșu, nu este căsătorită, însă are o fată de 20 de ani.

Aceasta a candidat la alegerile locale din 2020 pe listele PP USL, iar conform sursei citate, mașina marca Mercedes în care a murit Ioan Crișan era înregistrată pe numele surorii Aurorei Ardelean, dar era folosită exclusiv de omul de afaceri.

În ceea ce privește veniturile Aurorei, potrivit declarației sale de avere, consilierul local are un depozit, făcut anul trecut, de 12.000 de euro, dar și trei proprietăți în Iratoșu, pe lângă apartamentul de 3 camere din blocul din cartierul Micălaca.

Totodată, aceasta mai deține o casă cu o suprafață de 2.280 mp, care este o donație, iar toate celelalte 3 apartamente sunt cumpărate de Aurora Ardelean. Apartamentul din Arad, în 2003, apoi celelalte două în 2006.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii

comentarii