Acasă Administraţie Spălări rețele de apă în Timiș, între 6-10 februarie

Spălări rețele de apă în Timiș, între 6-10 februarie

760
DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță lucrări de mentenanță preventivă pentru spălarea și igienizarea rețelelor de distribuție a apei în mai multe localități din județul Timiș, în această săptămână.

Joi, 6 februarie, între orele 9 și 15, în Sânandrei pe străzile Primăverii (între străzile Sf. Andrei și Izlaz) și Sf. Andrei (între străzile Begoniei și Tineretului).

Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută, iar la robinete va curge apă tulbure. Consumatorii de pe străzile Bătrâna, Primăverii, Tineretului, Islaz, Sat Nou, Viitorului, Violetelor și Nuferilor vor avea presiune scăzută la robinet.

Vineri, 7 februarie a.c. în Liebling (în intervalul orar 8-15), Cerna (9-15), Iosif (10-15) și Uivar (9-16), cu întreruperea furnizării apei.

Luni, 10 februarie a.c., în Pădureni, între orele 9 și 15 și Opatița, între orele 10 și 15, cu întreruperea furnizării apei.

Pe durata spălării și la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -a explicat Loredana Leordean, purtător de cuvânt Aquatim.

Comentarii

comentarii