Acasă Eveniment Spectacol caritabil cu şi pentru copiii din Caransebeş, cu prilejul Sărbătorilor Pascale

Spectacol caritabil cu şi pentru copiii din Caransebeş, cu prilejul Sărbătorilor Pascale

416
DISTRIBUIȚI

spectacol caritabilCu prilejul apropierii Sărbătorilor Pascale, sala de festivităţi „Episcop Elie Miron Cristea” a Episcopiei Caransebeşului a fost, la sfârşitul acestei săptămâni, gazda unui spectacol caritabil realizat pentru şi de către copiii care frecventează „Centrul de Zi” al Complexului de servicii sociale „Sfântul Vasile cel Mare” din Caransebeş.

Copiii au prezentat, sub îndrumarea cadrelor didactice, două scenete religioase: „Virtuţile creştine”, şi „Maica Domnului şi florile”. Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa Preafinţitului Lucian, Episcopul Caransebeşului, a reprezentanţilor sectorului social-misionar, filantropic şi activităţi cu tinerii din Episcopia Caransebeşului, precum şi a părinţilor copiilor.

În cadrul acestuia a fost organizată şi o expoziţie cu vânzare, cu obiecte decorative realizate de copii, iar fondurile care se vor strânge vor fi folosite pentru excursia tematică la care vor participa toţi copiii „Centrului de Zi”, la data de 1 iunie 2013.

La final, chiriarhul a acordat Anei Maria Vasilescu o diplomă de excelenţă, pentru dragostea şi dărurirea de care a dat dovadă în activităţile desfăşurate cu copiii din cadrul „Centrul de Zi pentru copii”. De asemenea, toţi copiii au primit din partea ierarhului pungi cu icoane şi obiecte bisericeşti.

În prezent, 49 de copii, cazuri sociale, din municipiul Caransebeş, frecventează „Centrul de Zi pentru copii” din cadrul Complexului de servicii sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului.

Comentarii

comentarii