Acasă Cultura Spectacol de datini și obiceiuri de iarnă, cu Ansamblul Banatul, la Timișoara

Spectacol de datini și obiceiuri de iarnă, cu Ansamblul Banatul, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cântec de sărbătoare! Un spectacol extraordinar cu Ansamblul profesionist Banatul va avea loc, în 13 decembrie 2023, de la ora 18:30, la Convention Center – Hotel Timișoara.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș și face parte din proiectul ”Spectacol de datini și obiceiuri de iarnă.”

Alături de Ansamblul Banatul, invitați în recital sunt renumiții interpreți de muzică populară Niculina Stoican, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică, Andreea Chisăliță, Luminița Safta, Lavinia Buru, Dorinel Gavriluț Pîrvoni și Ciprian Pop.

Invitați speciali sunt Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș. Spectacolul va fi prezentat de Felicia Stoian, iar dirijorul Sebastian Roșca se va asigura că fiecare notă muzicală răsună în inimile noastre.

Lasă-te purtat de jocurile care poartă amprenta coregrafică a maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu și bucură-te de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și surprizele pregătite de organizatori. Nu rata această ocazie extraordinară de a te bucura de un spectacol de excepție! – îndeamnă Centrul Județean pentru Cultură și Artă Timișoara.

Comentarii

comentarii