Acasă Cultura Spectacole la TGST în luna mai

Spectacole la TGST în luna mai

DISTRIBUIȚI

Teatrul German de Stat Timişoara a pregătit spectatorilor timişoreni şi nu numai în luna mai o serie de reprezentaţii a unor piese deja consacrate. Astfel, luni, 4 mai, şi vineri, 8 mai, spectatorii pot viziona piesa lui Eugen Ionescu, “Cântăreaţa cheală”, în regia lui Alexandru Dabija. Spectacolul se supratitrează în limba română. Marţi, 5 mai, TGST prezintă piesa lui Georg Büchner, “Woyzeck”, în regia lui Georg Peetz, considerată prima dramă socială importantă de expresie germană, care are ca temă omul supus destinului său. Sâmbătă, 9 mai, vor apărea pe scenă Frumoasa şi Bestia, într-un spectacol de Simona Vintilă, urmat de “Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”, luni, pe 11 mai. Pentru marţi, 12 mai, TGST ne pregăteşte premiera pe ţară a piesei “Pool.
No Water” de Mark Ravenhill, un spectacol ce va fi jucat şi în sala Studio a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad, în cadrul Festivalului UNDERGROUND, pe 14 mai.
Biletele pentru spectacole se pot achiziţiona la Agenţia Teatrului German, din strada Alba-Iulia, nr. 2, marţi, joi şi  sâmbătă între orele 10-13 şi miercuri, vineri între 10-13 şi 17-19, precum şi la sălile de spectacol, cu o oră înaintea începerii reprezentaţiilor.
De asemenea, se pot face rezervări de bilete la tel. 0256-201291 sau fax 0256-201293, precum şi la adresa web:  www.teatrulgerman.ro.

Comentarii

comentarii