Acasă Actualitate “Speranța trăiește în inimile copiilor” – Fonduri strânse de Clubul Rotary Timișoara...

“Speranța trăiește în inimile copiilor” – Fonduri strânse de Clubul Rotary Timișoara pentru Centrul de chirurgie pediatrică din Timișoara – video

DISTRIBUIȚI

Clubul Rotary Timişoara demarează o campanie de strângere de fonduri pentru pregătirea, în străinătate, a personalului medical de specialitate al Institutului de Boli Cardiovasculare (IBC) Timişoara, astfel încât atât calitatea operațiilor, dar și numărul de operaţii pe cord la copiii cu malformaţii cardiace că crească semnificativ, începând de anul viitor.

Primul eveniment caritabil va fi premiera absolută a operetei “Grüsst mein Banat” (“Salută Banatul meu”) organizată în data de 28 octombrie, de către Clubul Rotary  Timişoara, eveniment organizat în Sala Mare a Teatrului Național Timișoara. Fondurile vor fi folosite pentru pregătirea, în străinătate, a personalului de specialitate a Institutului de Boli Cardiovasculare.

“Speranța trăiește în inimile copiilor”, este povestea despre colaborare și speranță, având ca protagoniști Clubul Rotary Timișoara și Centrul de chirurgie pediatrică din Timișoara.

În video-ul de mai jos îi puteți asculta vorbind despre proiect pe Daniel Marcu, președintele Rotary Club Timisoara și pe Prof. Dr. Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Comentarii

comentarii