Acasă Economic Spirits – tobacco & liquor store – un nou magazin în IuliusMall...

Spirits – tobacco & liquor store – un nou magazin în IuliusMall Timişoara

1412
DISTRIBUIȚI

Un nou magazin destinat persoanelor cu gusturi rafinate s-a deschis în IuliusMall Timişoara. Spirits – tobacco & liquor store oferă clienţilor produse de tutun, brichete şi accesorii pentru fumători, precum şi băuturi alcoolice de o calitate superioară.
Magazinul se distinge prin gama foarte variată de produse de o calitate excepţională care satisfac cerinţele exigente ale cunoscătorilor sau ale celor dornici să experimenteze. Aici veţi găsi vinuri româneşti sau din import, şampanie, cognac, dar şi băuturi tradiţionale româneşti – ţuică şi palincă – ambalate în sticle cu forme şi design deosebite, care pot fi oferite ca daruri oaspeţilor străini.
Una din preferatele consumatorilor de băuturi spirtoase fine este licoarea numită whiskey. Spirits – tobacco & liquor store oferă o paletă largă de whiskey ale celor mai renumite branduri la nivel mondial, fie că este vorba de blended whiskey, bourbon, tennessee whiskey, irish whiskey, canadian whiskey sau de single malt. Gama de băuturi alcoolice este completată cu vodca, gin, liquor, rom, tequila şi digestive.
Întrucât Cuba este considerată ţara de origine a trabucurilor de calitate, magazinul Spirits oferă cele mai populare brand-uri de trabucuri cubaneze Habanos. Acestor produse de tutun li se adaugă ţigările de foi, tutunul de pipă sau de narghilea, precum şi brichetele şi accesoriile mărcile Zippo (S.U.A.), Mastro de Paja (fabricate manual în Italia), Hadson (cu cristale Swarovski).
"Dorim ca prin acest concept de magazin să ne adresam atât timişorenilor cât şi vizitatorilor care caută un mediu elegant, dar, în acelaşi timp, primitor, de cumpărare al unor produse specializate. În cadrul magazinului nostru veţi găsi băuturi fine, de la vinuri vechi până la whiskey-uri de calitate, dar şi o gamă largă de produse de tutungerie, de mărci de calitate, care să poată îndeplini şi cele mai specializate cerinţe ale clienţilor", spune Andreea Ciocan, manager Spirits – tobacco & liquor store.

Comentarii

comentarii