Acasă Actualitate Spitalele mari din Timișoara detașează personal la unitatea modulară de pe stadionul...

Spitalele mari din Timișoara detașează personal la unitatea modulară de pe stadionul CFR, pentru operaționalizarea a zeci de noi paturi COVID

170
DISTRIBUIȚI

Situația epidemiologică devine tot mai complicată în Timiș, iar autoritățile sunt nevoite să caute soluții. Paturile deja deschise pentru pacienții COVID au fost integral ocupate, iar acum se lucrează la deschiderea la noi paturi pentru această patologie.

Spitalul modular de pe stadionul CFR a fost reactivat, iar marile unități medicale din oraș au detașat acolo personal pentru a acoperi cele câteva zeci de paturi existente. Ca o primă măsură, personal medical de la principalele unități medicale din oraș va fi detașat la unitatea modulară.

”S-a stabilit ca Spitalul Victor Babeș, Municipal și Județean vor detașa personal la Spitalul Militar, pentru a operaționaliza cele 54 de paturi non-ATI de la spitalul modular de pe stadionul CFR, în prezent fiind operaționalizate 30 de paturi non-ATI, pe lângă cele zece paturi ATI funcționale acolo. Spitalul Județean va operaționaliza săptămâna viitoare încă șapte paturi ATI COVID. Deja de joi nu mai există paturi COVID în județ. Spitalul Municipal va operaționaliza noi paturi COVID, cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare”, a anunțat Nemeth.

Comentarii

comentarii