Acasă Economic Spitalul Athena din Timișoara a intrat în insolvență

Spitalul Athena din Timișoara a intrat în insolvență

DISTRIBUIȚI

tm athena

Athena Hospital, cel mai mare spital privat din Vestul țării a intrat în insolvență. Societatea a solicitat deschiderea procedurii, iar judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Timiș a admis cererea.

Athena și-a cerut insolvența din cauza unor datorii de aproape trei milioane de lei care nu mai pot fi achitate. Principalii creditori sunt medicii care au lucrat în cadrul spitalului, dar și societăți din domeniu cu care unitatea medicală a colaborat. În cadrul solicitării depuse la Tribunalul Timiș, managerul spitalului și-a exprimat intenția de intrare într-un proces de reorganizare. Surse apropiate unității medicale au declarat că este luată în calcul inclusive varianta unui faliment, în condițiile în care medicii refuză să mai lucreze aici, iar pacienții evită spitalul.
Clinica Athena face și obiectul unor anchete pentru decontări fictive și trafic de ovule, ambele dosare fiind în cercetare.

Citește și:

Directorul Spitalului Athena din Timișoara, trimis în judecată pentru decontări false și internări fictive

Directorul spitalului privat Athena din Timişoara, arestat pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri

Dosarul traficului de ovule: Managerul Spitalului Athena din Timişoara, arestat la domiciliu. Şefa de laborator, cercetată sub control judiciar

Managerul Spitalului Athena din Timişoara şi şefa de laborator, reţinuţi pentru trafic de ovule

Spitalul Athena Timişoara a inaugurat prima bancă de celule stem din vestul ţării

Comentarii

comentarii