Acasă Actualitate Spitalul Județean Timișoara dă o veste foarte importantă pacienților

Spitalul Județean Timișoara dă o veste foarte importantă pacienților

DISTRIBUIȚI

Spitalul Județean Timișoara dă o veste foarte importantă pacienților! Dr. Benta Marius, medic radiolog în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, aduce vești bune!

În fiecare zi de marți, între orele 9:00 și 12:00, vă așteaptă pentru a vă oferi servicii de radiografii de torace complet gratuite, în colaborare cu CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate).

Efectuarea radiografiilor de torace este simplă și accesibilă pentru toți cei care dețin un bilet de trimitere, datorită echipamentelor de ultimă generație ce asigură un proces rapid și precis.

Prof. dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean Timișoara, susține că asta nu e tot!

”În sprijinul doctorului, am implementat o inovație tehnologică de excepție! Spitalul nostru dispune de un algoritm de Inteligență Artificială revoluționar, creat de experți timișoreni din domeniu, cunoscut sub numele de Rayscape. Cu ajutorul lui, procesul de interpretare a radiografiilor devine mai eficient, contribuind astfel la diagnosticarea și tratarea rapidă a problemelor de sănătate”.

Important: Pentru a programa o consultație, asigurați-vă că dețineți un bilet de trimitere emis de medicul de familie sau specialist.

Spuneți-le și prietenilor dumneavoastră despre această oportunitate! Distribuiți acest anunț pentru a ajuta cât mai multe persoane să beneficieze de serviciile noastre de înaltă calitate și de un diagnostic rapid!

Numar de telefon programari ambulator Radiologie Casa Austria: 0747025040

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem bucuroși să fim alături de comunitatea noastră! – este mesajul prof. dr. Dorel Săndesc.

 

Comentarii

comentarii