Acasă Actualitate Spitalul Militar Timișoara organizează un concert de muzica militară de garnizoană, în...

Spitalul Militar Timișoara organizează un concert de muzica militară de garnizoană, în cadrul maratonului de vaccinare a elevilor

226
DISTRIBUIȚI

Spitalul Militar Timișoara organizează la centrul de vaccinare, situat pe stadionul CFR, în cooperare cu Brigada 18 Cercetare Supraveghere “DECEBAL” un concert susținut orchestra de muzica militară de garnizoană.

Evenimentul are loc, vineri 28 mai, începând cu ora 12.00, în cadrul maratonului de vaccinare și a campaniei de promovare și de vaccinare a elevilor din municipiul Timișoara cu vârsta de peste 16 ani împotriva SARS-COV-2.

De asemenea, în cooperare cu Centrul Militar Zonal Timiș, este instalat un punct de informare și promovare a profesiei militare în rândul tinerilor.

În a doua zi a maratonului de vaccinare au fost imunizate 434 de persoane cu serul Pfizer, dintre care 390 cu doza de rapel și 44 cu prima doza.

Sunt așteptați la vaccinare și elevii școlilor din Timiș în cadrul campaniei desfășurate în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș. De asemenea, în cadrul acestei campanii sunt pregătite și echipe mobile care să meargă la școlile din județ, pentru a imuniza profesorii și elevii de peste 16 ani care doresc acest lucru.

Joi, 27 mai, echipa mobilă de vaccinare a spitalului a ajuns în localitatea Satchinez, jud. Timiș, pentru imunizarea celor 80 de persoane care și-au exprimat dorința de vaccinare. Vaccinarea se face atât cu serul Pfizer cât și cu serul Johnson & Johnson.

Campania de vaccinare a elevilor și a cadrelor didactice este susținută de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Împreună, învingem pandemia! – este mesajul Spitalului Militar Timișoara.

Comentarii

comentarii