Acasă Actualitate Spitalul Militar Timișoara – premiat cu trofeul “Calitatea Serviciilor Medicale și...

Spitalul Militar Timișoara – premiat cu trofeul “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului” 2021

DISTRIBUIȚI

Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara a fost premiat cu trofeul categoriei “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului” și trei diplome de excelență, în urma nominalizării ca finalist la trei din cele șapte categorii ale competiției cu juriu internațional Romanian Healthcare Awards 2021.

Echipa Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, însoțită de subofițerul de comandă al Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale, au participat în seara zilei de 10 decembrie, în București, la Ceremonia de premiere a competiției „Romanian Healthcare Awards 2021”.

Spitalul Militar Timișoara a fost nominalizat ca finalist, în urma jurizării ce a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, la trei categorii ale competiției: ”Echipa Medicală a Anului”, “Campania Medicală a Anului” și “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”.

Proiectul câștigător a început în luna martie a anului 2020 când la nivelul Ministerului Apărării Naționale s-a decis construirea și operaționalizarea unui Sistem Medical Modular de Izolare și Tratament.

Acesta a fost construit pe stadionul CFR, acolo unde altă dată se făcea performanță sportivă, acum echipa noastă medicală face performanță medicală, asigurând tratarea pacienților infectați COVID-19. Întregul proiect a fost realizat cu fonduri din bugetul Ministerului Apărării Naționale și cu permanenta coordonare a Direcției Medicale a Ministerului  Apărării Naționale.

Efortul continuu al echipei Spitalului Militar Timișoara, implicarea, transparența, sinceritatea,  dedicarea în slujba aproapelui, identificarea în permanență a unor soluții la orice problemă sau provocare, scoaterea din vocabular a expresiei „nu se poate”, au putut duce la realizare de  fapte firești în conjuncutura actuală.
”În permanență, am mers înainte cu credință, nădejde si dragoste,  ghidați de  următoarele cuvinte: Toți pentru unul, unul pentru toți și împreună pentru pacienți!. Toate acestea la un loc au condus ca astăzi să  ne bucurăm  de acest premiu, să  fim onorați si preocupați în  continuare de ne face datoria față de pacienți, față de țară așa  cum am jurat. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toată purtarea de grijă și pentru ajungerea la acest nivel de performanță”, este mesajul Spitalului Militar Timișoara, luni 13 decembrie 2021.

Romanian Healthcare Awards este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

Comentarii

comentarii