Acasă Actualitate Spitalul Victor Babeș Timișoara, Institutul de Boli Cardiovasculare locuitorii din zonă rămân,...

Spitalul Victor Babeș Timișoara, Institutul de Boli Cardiovasculare locuitorii din zonă rămân, miercuri, fără apă caldă și căldură

DISTRIBUIȚI

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm va opri furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 23.11.2022, de la ora 08:00 până la ora 20:00, la următoarele puncte termice: PT 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Dorobanților, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei, în total un număr de 104 branșamente.

Tot miercuri, 23.11.2022, între orele 09.00 – 17.00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, la PT 94, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind necesitatea efectuării unor lucrări planificate în rețeaua de medie tensiune. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Cristalului, Intr. Vega, Oglinzilor, Bv. Sudului , Uranus, Mareș. C. Prezan, în total un număr de 27 de branșamente.

Comentarii

comentarii