Acasă Actualitate Sportivii de la SCM Timișoara vor face demonstrații de rugby, handbal și...

Sportivii de la SCM Timișoara vor face demonstrații de rugby, handbal și baschet, pe stradă lângă Piața 700

DISTRIBUIȚI

Sportivii clubului SCM Timișoara vor participa la evenimentul „Străzi pentru comunitate”, organizat la finalul acestei săptămâni (24 și 25 iulie). Mai multe artere din centrul orașului vor fi închise circulației rutiere, iar acolo își vor face loc artiștii și sportivii.

Timișoara se lasă descoperită la pas sau pe două roți, pe tronsoane circulate, în mod obișnuit, de mașini, aducând împreună iubitorii de sport, într-un oraș mai verde, iar baschetbaliștii, handbaliștii și rugbiștii de la SCM Timișoara se alătură inițiativei.

”Veniți duminică, 25 iulie, vă așteptăm în zona Z2, cea dintre Clinicile Noi și Piața 700, pentru a fi coechipieri cu jucătorii de la SCM Timișoara. Pe lângă demonstrațiile sportive, am pregătit concursuri cu premii, sesiuni de autografe și prezentarea în premieră a trofeului Cupei Poli, care va fi pus în joc la turneul internațional de handbal organizat la 21 și 22 august”, îndeamnă Adrian Schindarli, SCM Timișoara.

Prezență:  HANDBAL: Cristian Fenici, Marius Sadoveac, Cristian Tcaciuc, Raul Bote (19-21), Andrei Păiuș, Denis Neamțu, Claudiu Pal și Constantin Enculescu (9-11)

RUGBY: Gabriel Rupanu, Mihăiță Lazăr, Sean Morrell, Kemal Altinok, Joji Sikote, Dănuț Jipa, Corrado Ștețco și Mosese Ducivaki

BASCHET: Sergiu Pașca, Petru Czmor, Robert Schipor, Roland Stanciu, Paul Hanea, Sebastian Horga și Alexandru Jurcă

”Ne găsiți în inima Timișoarei, duminică între orele 9.00 și 11.00 și seara, între 19.00 și 21.00!”, este mesajul SCM Timișoara.

 

Comentarii

comentarii