Acasă Actualitate Sportul de masă este sprijinit la Dudeştii Noi

Sportul de masă este sprijinit la Dudeştii Noi

133
DISTRIBUIȚI

Primăria Dudeştii Noi va intensifica măsurile de sprijinire a sportului de masă în rândul comunităţii

Astfel, primăria propune consiliului local folosirea gratuită a tuturor facilităţilor sportive ale comunei de către localnicii care se înscriu şi participă la activită?ile Clubului Sportiv Comunal.

Dacă până acum doar elevii şi studenţii beneficiau de această facilitate, de acum, edilii doresc ca această facilitate să fie extinsă la toţi locuitorii care au domiciliul sau reşedinţa în comună şi care să poată utiliza arena sportivă a viitoarei săli de sport şi a terenului de fotbal.

“Ne-am gândit şi la faptul că mulţi tineri se plâng că nu mai pot bate mingea pe maidan şi simţeau un oarecare disconfort pentru că trebuia să plătească pentru a folosi aceste facilităţi sportive. Singurele condiţii pe care noi le punem este să se legitimeze la Clubul Sportiv Comunal şi să se încadreze în orarul stabilit. Prioritate au competiţiile, antrenamentele oficiale ale secţiilor sportive ale clubului şi persoanele care deţin abonamente. În restul timpului se va merge pe principiul primul venit, primul servit”, transmit reprezentanţii primăriei din Dudeştii Noi.

Comentarii

comentarii