Acasă Sport Sportul, împotriva drogurilor şi a violenţei, în şcolile din Timiş

Sportul, împotriva drogurilor şi a violenţei, în şcolile din Timiş

491
DISTRIBUIȚI

sport antidrog

O acţiune de prevenire a consumului de substanțe psihotrope și a violenței în școli, derulată în parteneriat cu Agenția Antidrog şi intitulată „Prevenirea delincvenţei juvenile, va avea loc în 26 mai, de la ora 10, la Liceul cu Profil Sportiv ”Banatul” din Timișoara.

Maria Olaru, directorul Academiei Olimpice Române, a explicat că, de asemenea, în 27 mai, de la ora 9, va avea loc Cupa Antidrog 2014 – competiție de fotbal pentru liceenii din județul Timiș.

Acţiunile au loc cu prilejul Lunii Olimpice, ce se va desfășura în perioada 26 mai – 1 iunie în mai multe localități din județ. Momentul mult așteptat de copii va fi premierea concursurilor ”Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” și ”Un condei numit Fair-Play”, care va avea loc pe 28 mai, de la ora 12, la Liceul cu Profil Sportiv ”Banatul”. Crosul Olimpic 2014 va avea loc 31 mai, de la ora 10, pe un traseu de aproximativ 2.800 de metri. Startul şi sosirea vor fi din faţa liceului LPS “BANATUL”.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român marchează anul acesta împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare, evenimentul major al anului, reprezentat de Centenarul Olimpismului Românesc. De aceea, toate activităţile din cadrul Lunii Olimpice din Timiș se desfăşoară sub genericul “100 de ani de Olimpism în România”.

Comentarii

comentarii