Acasă Actualitate Sprijin pentru Universitatea de Vest din Timișoara, în contextul SARS-COV2

Sprijin pentru Universitatea de Vest din Timișoara, în contextul SARS-COV2

189
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara demarează proiectul cu titlul ”Sprijin pentru Universitatea de Vest din Timișoara, în contextul SARS-COV-2”, finanțat prin POIM.

Activitățile se vor derula pe o perioadă de 22 luni, noiembrie 2020 – august 2022. Demararea proiectului este considerată data începerii procedurii de achiziție de aparatură destinată diminuării riscului de propagare a infecției cu SARS-CoV-2.

Obiectivul general constă în asigurarea unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-CoV-2 în sistemul public de educație universitară, prin dotarea Universității de Vest din Timișoara cu aparatură destinată dezinfecției și sterilizării aerului de tipul nebulizatoarelor.

Prin implementarea proiectului, 23 de locații din cadrul Universității de Vest din Timișoara vor fi dotate cu echipamente și aparatură tehnologică de ultimă generație, printre care: terminale de acces și control, încorporate cu recunoaștere facială și detectoare de temperatura, sisteme de control acces pe baza de termoscanare, porți de dezinfecție cu sistem de pulverizare pentru trafic intens precum și nebulizatoare/atomizoare pentru dezinfecția și sterilizarea aerului.

Valoarea este de 1.203.275,43 lei și reprezintă finanțare 100% nerambursabilă. Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune, Fondul European de Dezvoltare Regională, Fondul Cofinanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

 

 

Comentarii

comentarii