Acasă Actualitate “Săptămâna Olimpică” de la Timişoara, susţinută de rotarieni

“Săptămâna Olimpică” de la Timişoara, susţinută de rotarieni

DISTRIBUIȚI

Comitetul Olimpic Rommân primeşte un ajutor nesperat la Timişoara. “Săptămâna Olimpică”, desfăşurată în perioada 25-31 mai, va beneficia, pentru prima oară în oraşul de pe Bega, de sprijinul substanţial al cluburilor Rotary Timişoara şi Rotaract Timişoara. Evenimetul începe luni, de la ora 14, cu Masa rotundă “Învinge-te pe tine însuţi”, desfăşurată la Hotel Timişoara.

Cros pentru cardiaci

Marţi, de la ora 10, la Palatul Copiilor vor avea loc concursuri de desene pe asfalt. Micuţii din calsele I-IV vor câştiga, dacă vor reprezenta cât mai bine maxima olimpică “Citius, Altius Fortius”.
Miercuri, de la ora 10, are loc “Pentatlonul olimpic şcolar”, la Liceul “Banatul”.
Tot miercuri va avea loc şi jurizarea lucrărilor la faza judeţeană a celor două concursuri cu finală pe ţară: „Un condei numit fair-play” şi „Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor”.
Jocurile Olimpice pentru şcolari se mută, joi, la Şcoala Generală 30 din Timişoara. Aici, de la ora 10, începe competiţia de volei “Ziua olimpică a şcolii”.
În aceeaşi zi, la Liceul “Banatul” au loc mai multe competiţii de echipă strânse sub titulatura de „Diferiţi, egali şi împreună”. La sala “Constantin Jude” încep vineri, de la ora 11, “Jocurile Regionale Special Olympics”.
În penultima zi de întrecrei, sâmbătă, de la ora 10, la stadionul “Dan Păltinişanu” are loc “Crosul inimilor”, competiţie destinată pacienţilor cu intrevenţii chirurgicale pe inimă. O jumătate de oră mai târziu începe şi competiţia deschisă “Crosul Olimpic”, la care poate lua parte orice timişorean.
“Săptămâna Olimpică” de la Timişoara se încheie duminică, de la ora 17, în Piaţa Unirii. Aici va avea loc proiectul Rotaract – “Dansul ca alternativă şi mişcare”.

Comentarii

comentarii