Acasă Administraţie Spuneți-vă opinia pe tema normelor de venit și a prețului produselor agricole...

Spuneți-vă opinia pe tema normelor de venit și a prețului produselor agricole din Timiș

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a lansat, joi, 08.09.2022, în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, două proiecte de hotărâri.

Unul dintre acestea face referire la aprobarea prețurilor medii ale unor produse agricole pentru anul fiscal 2023. Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Anunt-Legea-52-PRETURI-MEDII-2023-1.pdf sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

De asemenea, în transparență decizională se află și proiectul de hotărâre privind avizarea normelor de venit pentru anul fiscal 2023 pentru contribuabilii care realizează venituri din activități independente. În acest caz, documentația poate fi consultată la adresa https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Anunt-Legea-52-Norme-venit-2023.pdf  sau la sediul instituției.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative supuse procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 19.09.2022, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 19.09.2022.

Comentarii

comentarii