Acasă Actualitate Stadionul primeşte bani, spitalului i se iau bani

Stadionul primeşte bani, spitalului i se iau bani

DISTRIBUIȚI

Pentru că FC Timişoara s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, la Stadionul  Dan Păltinişanu vor începe unele reamenajări, chiar de miercuri, 1 iulie. Şi cum stadionul este în proprietatea Consiliului Judeţean Timiş, aceste amenajări pentru ca stadionul să poată găzdui meciuri de un asemenea calibru vor fi făcute pe bani de la judeţ. Şi, aşa cum au dat pentru stadionul lui Poli, la fel au luat de la Spitalul Judeţean Timişoara. Aceeaşi sumă. Motivaţia este că banii pentru spitalul judeţean au fost alocaţi anul trecut pentru investiţii în infrastructură, dar nu s-au cheltuit. Totuşi, se pare că unitatea sanitară va primi aceşti bani atunci când se vor apuca de treabă.
Din banii pentru reamenajarea Stadionului Dan Păltinişanu se vor acoperi în plus câteva sute de locuri, se va amenaja o parcare, se va investi în utilităţi şi alte lucruri care trebuie puse la punct, ajungându-se până la cabine de transmisii pentru jurnalişti.
Toate acestea pentru ca stadionul să poată găzdui meciurile ce le va disputa FC Timişoara, de nivel european, deoarece acestea sunt cerinţele forurilor internaţionale.
O comisie alcătuită din consilieri judeţeni va supraveghea aceste lucrări la stadion, întrucât ele trebuie finalizate până în 20 iulie.

Comentarii

comentarii