Acasă Actualitate Ștafeta Veteranilor – start de la Timișoara

Ștafeta Veteranilor – start de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Militari și civili vor alerga și vor pedala spre Carei în perioada 10-25 octombrie. Au plecat dimineață de la Timișoara, din Piața Libertății.

Civilii și militarii vor trece prin Caransebeș, Drobeta Turnu-Severin, Târgu Jiu, Craiova, Slatina, Râmnicu Vâșcea, Curtea de Argeș, Bâlea, Cincu, Sibiu, Sebeș, Alba Iulia, Deva, Arad, Oradea și Carei. Ştafeta Veteranilor este un eveniment militar şi civil, bazat pe ştafetă la care participă peste 200 maratonişti şi biciclişti, care parcurg peste 3.300 kilometri.

„Participanţii la acest eveniment se vor opri pe traseu, la monumentele închinate Eroilor Neamului, pentru a-şi arăta respectul faţă de eroismul şi jertfa acestora. Activitatea se desfăşoară în perioada 10-25 octombrie 2018 şi presupune purtarea unei ştafete, reprezentată de către o culoare a drapelului tricolor, pe trasee simbolice (albastru, galben şi roşu). Alergătorii însoţiţi de biciclişti pleacă din Timişoara, Tulcea şi Giurgiu, şi se întâlnesc pe 25 octombrie la Carei”, transmit reprezentanţii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” din Timișoara.

 

Comentarii

comentarii