Acasă Actualitate Stâlp uitat de muncitori în mijlocul intersecţiei. Lucrările s-au încheiat acum cinci...

Stâlp uitat de muncitori în mijlocul intersecţiei. Lucrările s-au încheiat acum cinci ani

1999
DISTRIBUIȚI

Constructorii care au modernizat un drum din localitatea arădeană Zerind au lăsat în mijlocul intersecţiei un stâlp de electricitate care este un real pericol pentru şoferi. Stâlpul de electricitate a fost uitat efectiv în mijlocul drumului de către constructorii care au realizat lucrări de infrastructură, fiind un veritabil pericol pentru şoferi, mai cu seamă că nu este nici semnalizat, nici îngrădit.

„Acum ce cap au avut cei care au lăsat un stâlp fix, dar fix, în mijlocul şoselei, amplasat frumos în viraj ca să nu îl vezi la timp, nu mai contează. Bonus, o ditamai cutie de tablă agăţată la nivelul farurilor, aşa încât să ai impresia că treci pe lângă stâlp şi poc, ţi-a ciobit tabla farul – dovadă mormanul de cioburi. Asta dacă nu vii puţin mai lansat, mai neatent şi te propteşti frontal în stâlp”, a scris timișoreanul Tiberiu Pfiszter, pe Facebook.

Lucrarea din Zerind a făcut parte din proiectul de reabilitare a drumului Arad-Oradea şi a fost executată de compania italiană Astaldi, iar benefiara ei este Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Cu toate că lucările au fost încheiate în urmă cu aproape cinci ani stâlpul este în continuare în mijlocul drumului.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Comentarii

comentarii