Acasă Actualitate “Stare de război” în Israel. Imagini filmate din mijlocul haosului de judecătoarea...

“Stare de război” în Israel. Imagini filmate din mijlocul haosului de judecătoarea Adriana Stoicescu, turistă în Ţara Sfântă – video

DISTRIBUIȚI

“Stare de război” în Israel. Fostul preşedinte al Tribunalului Timiş, judecătoarea Adriana Stoicescu, care se află ca turist în Ţara Sfântă, a postat pe Facebook imagini video din mijlocul conflictului care a izbucnit sâmbătă dimineaţă în această ţară. Zeci de persoane au murit şi sute au fost rănite, după atacul grupării Hamas din Fâşia Gaza.

“Stare de război” în Israel după un atac masiv al palestinienilor din Gaza. Judecătoare Adriana Stoicescu se află de câteva zile ca turist în Israel, iar sâmbătă a postat pe Facebook imagini cu bărbaţi care trag cu armele pe străzile din Israel. ”Israel acum”, este mesajul care însoţeşte clipul vieo de un minut în care se văd persoane care trag şi se aud împuşcături.

”Revin cu detalii: aproape 100 de morti, 800 de raniti. Oameni arsi de vii in propriile case pentru ca au refuzat sa isi paraseasca locuintele  si sa fie executati. Cateva sate intrate sub controlul teroristilor. Morti pe strada, impuscati la intamplare. A fost o invazie pe mare, pe uscat si din aer. Teroristi venind pe Mediterana si tragand ca nebunii. Drone. Totul profitand de sfarsitul Sarbatorii corturilor si Shabat”, a scris Adriana Stoicescu.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, sâmbătă, că aproximativ 800 de români, pelerini, sunt în prezent în Israel şi se caută variante pentru ca aceştia să ajungă acasă în siguranţă.

”Sunt în jur de 790 de români în acest moment pelerini şi împreună cu doamna ministru de Externe căutăm variantele ca să-i aducem cât mai repede acasă. După cum bine ştiţi, în acest moment sunt închise toate aeroporturile din Israel. S-a dat o avertizare de stare de război. Vedem cum evoluează lucrurile”, a declarat, sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu. Potrivit acestuia, ”nu este niciun român rănit”.

Comentarii

comentarii