Acasă Actualitate Start BAC! În câteva zile încep examenele pentru peste 4.000 de elevi...

Start BAC! În câteva zile încep examenele pentru peste 4.000 de elevi din Timiș

DISTRIBUIȚI

Deși nu a venit luna iunie, în februarie începe Bacalaureatul. Din 2018, probele de evaluare a competențelor se dau iarna. Acesta este primul an în care probele se dau în luna februarie. Luni, 12 februarie, mii de elevi din Timiș sunt așteptați la primul examen al maturității. În Timiș s-au înscris la BAC 4.466 candidați.

Prima probă va avea loc în 12 și 13 februarie. Este proba de Evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, unde s-au înscris 3.970 candidați din Timiș.

În 14 și 15 februarie, 160 liceeni din Timiș sunt așteptați la proba de Evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. La proba de Evaluare a competențelor digitale, care va avea loc în 16, 19 și 20 februarie, s-au înscris 3.726 candidați din Timiș. Ultima probă a Bacalaureatului care va avea loc iarna este programată în 21 și 22 februarie – proba de Evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Aici au anunțat că participă 3.799 candidați din Timiș. După această probă, pentru câteva luni, liceenii scapă de BAC. Până în iunie, în data de 25 a lunii, când încep probele scrise. Prima probă de vară – Limba și Literatura Română.

 

Comentarii

comentarii