Acasă Actualitate Stația 33 din Calea Șagului Timișoara – raiul șoferilor certați cu civilizația...

Stația 33 din Calea Șagului Timișoara – raiul șoferilor certați cu civilizația și cu bunul simț!

1596
DISTRIBUIȚI

Nesimțirea unor șoferi este fără margini atunci când trebuie să își parcheze mașinile pe străzile din Timișoara, indiferent că e vorba de o staționare ocazională sau de lungă durată. 

Conform cercetărilor noastre, e o adevărată tradiție pentru cei mai mulți dintre șoferi să își lase mașinile pe spațiul verde, pe trotuar, în parcare, dar iresponsabil de strâmb, sau jumătate de mașină pe trotuar și jumătate pe carosabil, pe străzile pietonale sau, cel mai sfidător, chiar în stațiile STPT de pe tot cuprinsul Timișoarei, fiindcă este loc permanent și e ușor de accesat.

Șoferilor nu le pasă că blochează în totalitate posibilitatea autobuzelor și troleibuzelor să oprească în aceste stații. Atunci, șoferii STPT opresc în plină stradă, că nu au altă șansă și trebuie să îi lase pe călători, gâtuind circulația.

Un asemenea exemplu notoriu, fără ca să fie luat în seamă vreodată de poliția rutieră, are loc zilnic în stația autobuzului 33, vis-a-vis de barul Pink (foto), situată la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu, cu Calea Șagului, direcția către pod Shopping City.

Poza este făcută luni 15 iunie, la ora 18.00.

Spațiul din stația 33 era ocupat de mașinile a 4 șoferi certați cu civilizația și cu bunul simț. De aceea șoferul autobuzului STPT a trebuit să oprească în spatele stației, fiindcă nu a avut încotro, dar cui îi pasă!!!

Acolo aproape permanent ziua și, mai ales, după amiaza și seara, se află câte doua-trei sau patru mașini oprite, câte 5 -10 minute.

Șoferii opresc în drumul lor să își cumpere țigări, suc, bere, shaorma sau alte nimicuri de la chioșcurile din apropiere și ei consideră că pot să oprească în stația STPT, deși le este interzis, fiindcă ei consideră că nu stau mult, dar chiar atunci vin autobuzele și nu au loc să oprească.

Alo, Poliția Locala Timișoara și Poliția Rutieră Timiș, se aude?!!

Acolo ar trebui să vegheze un echipaj mai multe ore zilnic și își va putea face norma de amenzi, fără probleme!

Comentarii

comentarii