Acasă Actualitate Steaua și Circumvalațiunii, cartierele din Timișoara cu cel mai bun acces la...

Steaua și Circumvalațiunii, cartierele din Timișoara cu cel mai bun acces la magazine și restaurante

DISTRIBUIȚI

Circumvalatiunii TimisoaraOradea, Târgu Mureș și Timișoara ocupă primele trei locuri în topul orașelor în care locuitorii au cel mai bun acces la magazine și restaurante, arată o analiză realizată de platforma imobiliară Storia.ro, în colaborare cu agenția de cercetare D&D Research. Clasamentul este completat de Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Brașov, București, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca și Craiova. Ultimele poziții în acest clasament sunt ocupate de Alexandria și Giurgiu, iar în clasamentul celor mai dezavantajoase zece orașe se mai află Brăila, Botoșani, Iași, Vaslui, Zalău, Buzău și Satu Mare.
Cele mai avantajoase cartiere din punct de vedere al accesului la magazine și restaurante sunt Nufărul din Oradea, Cartierul Central din Pitești și Piața Unirii din București, iar la polul opus se află Centura din Târgu Jiu, Confecții din Arad și Cartierul Semicentral din Giurgiu.
Cele mai avantajoase trei cartiere bucureștene din punct de vedere al accesului la magazine și restaurante sunt Piața Unirii, Vitan Mall și Nicolae Grigorescu, urmate de Titan, Balta Albă, Basarabia, Vitan, Dristor, Sălăjan și Aviației. Pe de altă parte, cele mai dezavantajoase trei cartiere bucureștene sunt Ferentari, Antiaeriană și Baicului.
Pentru orașul Brașov, cartierele desemnate de locuitorii lor ca fiind cele mai avantajoase din punct de vedere al accesului la magazine și restaurante sunt Centrul Istoric, Astra, Centrul Civic, Gării și Tractorul.
În Cluj-Napoca, cele mai avantajoase cartiere sunt Centru, Mănăstur, Între Lacuri, Mărăști și Gheorgheni.
Orădenii au votat Nufărul, Rogerius, Centru Civic, Decebal și Iosia-Nord ca fiind cele mai avantajoase cartiere, iar locuitorii Sibiului au ales Central, Hipodrom 3, Cedonia, Orașul de Jos și Mihai Viteazul ca fiind cartierele cu cel mai bun acces la magazine și restaurante.
Pentru locuitorii Iașiului, cartierele aflate pe primele cinci poziții sunt Tudor Vladimirescu, Centru Civic, Podu Roș, Alexandru cel Bun și Gara.
În Timișoara, cele mai avantajoase cartiere din punct de vedere al accesului la magazine și restaurante sunt Steaua și Circumvalațiunii, urmate de Complex Studențesc, Sagului și Lipovei.

Comentarii

comentarii